Welkom


Welkom op de website van M.D.G. Nynève,

Wij zijn het oudste Damesch Genootschap der M.S.R.V. Saurus en opgericht in 2003. Op dit moment bestaat ons Genootschap uit vijftien actieve en acht passieve leden. De dames die de roze-blauwe Nynève truien dragen zijn sterke, onafhankelijke vrouwen en zijn zeker niet op hun mondje gevallen. Wij zijn eerlijk en staan altijd open voor een uitdaging.

Elke donderdagavond zijn wij te vinden op de kroeg van Saurus. Maar niet alleen de Saurus kroeg is ons domein, want wij schitteren ook op vele toernooien, feestjes en evenementen binnen en buiten Maastricht. Van het ULV in Maastricht tot Coupe de Tempeliers in Nijmegen, wij zijn overal aanwezig! Samen met diverse Damesch- en Heerendisputen hebben wij door het jaar heen onvergetelijke integraties die vele mooie verhalen opleveren. Naast vele externe activiteiten, staat toch de interne band van ons genootschap op nummer één. Er worden vele interne avonden, weekendjes en vakanties georganiseerd, ook beschikken wij op dit moment over drie dispuutshuizen.

Verder coachen we ieder jaar zeer succesvol meerdere disputen tijdens de Disputen Roeidag en weten wij bijna altijd een van deze teams de finale in te coachen! In het verleden stonden we in Maastricht bekend om de Maastricht Student Movie Night bij Lumière en onze Dameschavond.

Vorig jaar was voor ons een extra bijzonder jaar, wij vierden namelijk ons 3e lustrum! In het thema “Shooting Stars” maakten wij afgelopen jaar onvergetelijk ter ere van onze 15e verjaardag. Zo was ons nieuwjaarsdiner afgelopen jaar in lustrumthema en zijn we afgelopen zomer afgereisd naar Sicilië voor onze lustrumreis!

Twijfel niet! Leer ons kennen en zwicht ook voor roze-blauw!

Met roze-blauwe groet,

Esmée Extra
Voorzitter der M.D.G. Nynève 2018-2019