Welkom


Welkom op de website van M.D.G. Nynève,

Wij zijn het oudste Damesch Genootschap der M.S.R.V. Saurus en opgericht in 2003. Op dit moment bestaat ons Genootschap uit negentien actieve en negen passieve leden. De dames die de roze-blauwe Nynève truien dragen zijn sterke, onafhankelijke vrouwen en zijn zeker niet op hun mondje gevallen. Wij zijn eerlijk en staan altijd open voor een uitdaging.

Elke donderdagavond zijn wij te vinden op de kroeg van Saurus. Maar niet alleen de Saurus kroeg is ons domein, want wij schitteren ook op vele toernooien, feestjes en evenementen binnen en buiten Maastricht. Van het ULV in Maastricht tot Coupe de Tempeliers in Nijmegen, wij zijn overal aanwezig! Samen met diverse Damesch- en Heerendisputen hebben wij door het jaar heen onvergetelijke integraties die vele mooie verhalen opleveren. Naast vele externe activiteiten, staat toch de interne band van ons genootschap op nummer één. Er worden vele interne avonden, weekendjes en vakanties georganiseerd.

Verder coachen we ieder jaar zeer succesvol meerdere disputen tijdens de Disputen Roeidag en weten wij bijna altijd een van deze teams de finale in te coachen! In het verleden stonden we in Maastricht bekend om de Maastricht Student Movie Night bij Lumière en onze Dameschavond. Nu organiseren we het ‘Bryx Bowling Toernooi’ waar afgelopen jaar de tweede editie van heeft plaatsgevonden.

Twijfel niet! Leer ons kennen en zwicht ook voor roze-blauw!

Met roze-blauwe groet,

Lotte Gommers
Voorzitter der M.D.G. Nynève 2023-2024