Noortje van den Bergh


Studie: Geneeskunde
Jaarteam: Sperzieboot
Favo food: KAAS (specifiek camembert uit de oven)

Hallo, ik ben Noortje! De keuze voor het Saurus rood was al snel gemaakt in de INKOM van 2018. Toen het wedstrijdroeien niet meer ging lukken werd ik het vaste stuur van mijn jaarteam ploeg. Competitie roeien, wat samen gaat met menig bier, bleek de succesvolle route te zijn voor ons en behaalden wij de derde plek in het bokaal waardoor wij ook mee mochten doen aan het Nederlands Studenten Kampioenschap Roeien.
Maar roeien maakte mijn studentenleven niet compleet. Na kort rondgekeken te hebben waren daar de meiden in het roze-blauw. Ik zag mezelf wel tussen deze meiden staan op de kroeg. De heerlijke variatie aan persoonlijkheden, de fantastische dansskills waar ik aan bij mag dragen, en de heerlijke momenten die we samen beleven, zorgde ervoor dat ik mij heel graag ook wilde inzetten als Nynève bestuur in 2020-2021 en heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze keuze.