Lotte Gommers (Lars)


Studie: Geneeskunde
Jaarteam: Sperzieboot
Favo snapchat: dronken vlogs

Hallooo! Ik ben Lotte maar binnen Nynève beter bekend als Lars. In 2018 kwam ik in Maastricht om te beginnen met de studie Biomedische Wetenschappen, zeker wel omdat ik niet binnen was gekomen bij Geneeskunde. In de INKOM kwam ik erachter dat ik toch wel bij een vereniging wilde, en daar was het Saurusrood. Als onwetende sjaars heb ik heel wat compofeestjes meegepakt met mijn jaarteam. En in mijn tweede en derde jaar mocht ik shinen als lid van de GRA-cie en achter de bar als Soc-Cie. Maar ik miste toch iets in mijn studentenleven, vooral omdat ik in 2020 eindelijk zou beginnen met Geneeskunde. Dus ik ben, iets later dan gemiddeld, ook gezwicht voor roze-blauw. En ik ben nog steeds enorm blij met mijn keuzes