FAQ


  • Hoe kunnen we ons inschrijven?

Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze is te vinden op onze site (http://www.nyneve.nl/bryx-bowlingtoernooi/) of onze Instagram (@bryxbowling). Op het formulier staat precies beschreven hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

Kunnen we samen komen met een ander dispuut? Als we ons met een ander dispuut inschrijven mogen we dan gegarandeerd beiden mee doen?

Het is mogelijk om samen te komen met een ander dispuut, maar geen vereiste. Als je met een ander dispuut wilt komen is het belangrijk dat beide teams zich apart inschrijven en op het inschrijfformulier invullen dat ze samen willen komen. Dit kan onder het kopje ‘Samen komen met een ander dispuut?’. We zullen proberen de teams van de disputen in dezelfde poule te plaatsen. Het opgeven van een ander dispuut is geen garantie dat beide disputen mee mogen doen, maar hier doen wij natuurlijk wel ons best voor. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de poule-indelingen.

  • Waar vindt Bryx BowlingToernooi plaats?

Bryx BowlingToernooi vindt plaats bij Olround Maastricht. Dit is te vinden op de Boschstraat 30.

  • Kunnen we ook komen als we niet willen bowlen?

Per dispuut moet er minimaal 1 team ingeschreven staan om te bowlen. Andere dispuutsgenoten zijn zeker welkom om het team aan te moedigen hiervoor moeten losse kaartjes gekocht worden. Dit kan via het inschrijfformulier. Mocht je team uitgeloot worden vanwege de capaciteit van de bowlingbanen, dan worden de tickets automatisch omgezet naar niet-bowlers tickets, zodat jullie toch het evenement kunnen bezoeken. Dit is helaas geen garantie omdat de locatie zelf ook een maximumcapaciteit heeft. Het teveel betaalde bedrag krijgen jullie terug.

  • Wanneer krijgen we de tickets en vooraf gekochte eet- en drinkbonnen?

De vooraf gekochte eet- en drinkbonnen zijn op de dag van Bryx Bowlingtoernooi op te halen bij de inschrijftafel waar je het team ook moet aanmelden voor er gebowld kan worden.