FAQ


  • Zodra er meer bekend is over de 2e editie van Bryx BowlingToernooi zal de FAQ waar nodig worden aangepast. De FAQ hieronder is van de vorige editie.
  • Hoe kunnen we ons inschrijven?

Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze is te vinden op onze site (http://www.nyneve.nl/bryx-bowlingtoernooi/) of onze Instagram (@bryxbowling). Op het formulier staat precies beschreven hoe de aanmelding in zijn werk gaat.

  • Als we ons inschrijven, mogen we dan direct mee doen met Bryx BowlingToernooi? Wanneer horen we of we mee mogen doen?

Inschrijven is helaas geen garantie om mee te mogen doen. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de maximum capaciteit waar we mee te maken hebben. Of jullie mee mogen doen horen jullie uiterlijk 14 november 2021.

  • Kunnen we samen komen met een ander dispuut? Als we ons met een ander dispuut inschrijven mogen we dan gegarandeerd beiden mee doen?

Het is mogelijk om samen te komen met een ander dispuut, maar geen vereiste. Als je met een ander dispuut wilt komen is het belangrijk dat beide teams zich apart inschrijven en op het inschrijfformulier invullen dat ze samen willen komen. Dit kan onder het kopje ‘Samen komen met een ander dispuut?’. We zullen proberen de teams van de disputen in dezelfde poule te plaatsen. Het opgeven van een ander dispuut is geen garantie dat beide disputen mee mogen doen, maar hier doen wij natuurlijk wel ons best voor. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de poule-indelingen.

  • Waar vindt Bryx BowlingToernooi plaats?

Bryx BowlingToernooi vindt plaats bij Olround Maastricht. Dit is te vinden op de Boschstraat 30.

  • Wat zijn de begin- en eindtijd?

Het toernooi zal om 21.00 beginnen en om 02.00 eindigen.

  • Wanneer wordt het wedstrijdschema bekend?

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk 19 november 2021 bekend gemaakt.

  • Als het evenement toch niet doorgaat vanwege de corona maatregelen, krijgen we dan ons geld terug?

We hopen dat het niet nodig gaat zijn, maar mocht het evenement niet door gaan door corona krijgen jullie uiteraard het betaalde geld terug.

  • Kunnen we ook komen als we niet willen bowlen?

Per dispuut moet er minimaal 1 team ingeschreven staan om te bowlen. Andere dispuutsgenoten zijn zeker welkom om het team aan te moedigen hiervoor moeten losse kaartjes gekocht worden. Dit kan via het inschrijfformulier. Mocht je team uitgeloot worden vanwege de capaciteit van de bowlingbanen, dan worden de tickets automatisch omgezet naar niet-bowlers tickets, zodat jullie toch het evenement kunnen bezoeken. Dit is helaas geen garantie omdat de locatie zelf ook een maximumcapaciteit heeft. Het teveel betaalde bedrag krijgen jullie terug.

  • Wanneer krijgen we de tickets en vooraf gekochte eet- en drinkbonnen?

De vooraf gekochte eet- en drinkbonnen zijn op de dag van Bryx Bowlingtoernooi op te halen bij de inschrijftafel waar je het team ook moet aanmelden voor er gebowld kan worden.