Robin van Heusden


Studie: Biomedische Wetenschappen
Jaarteam: Basnoeka
Superkracht: Je hebt zelden iemand ontmoet die zoveel m&m’s en kaas kan eten als ik

Hoi!! Ik ben Robin, ook wel Rob, Robbie of Robbert genoemd (vraag me niet waarom..). Inmiddels passief lid bij Nynève en heb ik Maastricht ingeruild voor Nijmegen om daar mijn studie voort te zetten. Hoewel ik niet lang, en helaas in Corona tijd van Nynève heb kunnen genieten, heb ik toch een hele leuke en mooie tijd met veel eetgroepjes en borrels kunnen delen met deze toffe meiden. Daarnaast heb ik een fantastisch jaar met het TopC4 dames team van Saurus kunnen roeien en heb ik zelfs nog de ‘kracht van combinatie’ kunnen proeven op een Compo weekend. Roeien is echt geweldig dus stap vooral in die boot zou ik zeggen! Als passief lid zijn er gelukkig nog genoeg activiteiten door het jaar heen waar je deel aan kunt nemen zoals toernooien, het weekendje en een nieuwjaarsdiner. Je zult mij daar dan nog wel zien en kom vooral een praatje maken als je zin hebt!

Xx